Local Community

502 Request Error - Need support

This error is persistent. After I start the site it tells me its ready to go. I click admin or go directly and i get this error. - see attachment and router logs.

  1. i restarted the router, computer, local - not working.
  2. I updated virtual box - still not working.

2019/08/30 21:49:15 [error] 6#6: *1 upstream prematurely closed connection while reading response header from upstream, client: 172.18.0.3, server: ifaweb.local, request: “GET /2019/08/30/hello-world/ HTTP/1.1”, upstream: “http://192.168.95.100:4000/2019/08/30/hello-world/”, host: “ifaweb.local”, referrer: “http://ifaweb.local/2019/08/30/hello-world/
2019/08/30 21:49:15 [error] 6#6: *3 upstream prematurely closed connection while reading response header from upstream, client: 172.18.0.3, server: ifaweb.local, request:

Hey @Ujoshi333

The “502 Request Error” is fairly common and usually if this is happening right after starting the site, it just means that the Database needs a little more time to turn on. Refreshing the browser should get the site online.

If you are still having issues, can you take a look at this FAQ and see if the troubleshooting steps help fix things?

Hi everyone,

I have the same trouble on all my local sites, and none of them works.
The connection load endless on localHost and still be display “Request error” on the web-browser.

Did you found the problem on your side or not ?

Thanks,

Lo.Bill

Hey @loBill, Welcome to the Local Community Forums!

A few questions for you:

  • Is this happening with all sites in Local, even when creating new, plain WordPress sites?
  • What version of Local is installed?
  • What Operating system do you have, and what version is installed (for example: Windows 10, Mac Catalina, etc)

Can you also please provide your Local Log? See this Community Forum post for instructions on how to do so:

Hi @ben.turner ! Thank’s for your answer :slightly_smiling_face:

Finally I succed to get back my sites with the .sql (ouf !), and I work with the old version of LBF.

To answer you :

· That’s appened with all my sites in Local, and I had the same message when I create a new one Wordpress (with the last update of WP and DIVI).

· The version who works well is the local-5.5.3. And that’s one who doesn’t work is the local-5.6.8.

· I’m working on Windows 10.

· My local log file is well named local-lightning.log

So I really don’t undestand why I can’t work with the update :confused:

Hey @loBill

I’m glad you were able to get the site working on the classic version of Local!

In order for me to see what’s happening on the newer version of Local, can you attach the local-lightning.log file to a reply here? You should be able to use the “upload” button when writing a response:

Shared with CloudApp

Once we get that log, we should be able to take a closer look to see what’s going on!

Hey @ben.turner,

Is this file ? local-lightning.log (648.0 KB)

But I just have the local.log of the old version. Do you need to see this file attached to the old or the newer version of local ?

Laura

Hey @loBill

Thanks for that log – and to clarify, that’s the log for the latest version of Local.

I am seeing some errors in the log that seem to point to the database being corrupted for at least one of the sites on the latest version of Local. It is possible that this was a temporary thing, and if you are wanting to give the latest version of Local a try again, you might have luck creating or importing a new site into the latest version of Local.

Let us know if you run into any issues when trying the latest version of Local and we’re more than happy to help!